Over ons

Ons team

Ons team Adri, Jose en Tanja werkt al vele jaren met elkaar samen waardoor er onderling veel overleg en samenwerking is.

Alle vier zijn we alround oefentherapeuten waarbij houding centraal staat. Vanuit het op de juiste wijze leren bewegen en belasten van het lichaam is het mogelijk om bij veel klachten verlichting te geven. 

Adri blokhuis

Directrice
Adri heeft zich gespecialiseerd in neurologische klachten van allerlei aard. Uitstralende pijnen, hoofdpijn, onverklaaarbarepijn, CVA, MS, duizeligheidsklachten, Door zachte technieken is het mogelijk vermindering van pijnklachten te verkrijgen. Hiernaast is zij mindfulnesstherapeut voor volwassenen en kinderen Triggerpoint, medical taping en massage behoren ook tot haar specialisaties. Naast haar opleiding tot bekkenoefentherapeut is zij hormoontherapeut en u kunt met vragen over hormonen en problemen rondom de overgang bij haar terecht.

Tanja Molendijk

Therapeut
Tanja is gespecialiseerd in Parkinson en aangesloten bij parkinsonnetwerk. Zij begeleid al meer al 10 jaar mensen de lijden aan parkinson en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Er is een speciaal trainingprogramma vanuit america overgekomen waarbij getraind wordt in grote bewegingen. Dit stimuleerd vloeiende bewegingen en remt de verkramping in het bewegen. Het is erg succesvol. Ook is Tanja expert op gebied van scoliose bij kinderen en pubers. Soms zijn de vergroeiingen zo ernstig dat er een corset wordt aangemeten of zelfs operaties. Tanja heeft een trainingsprogramma waarbij goede resultaten worden geboekt om de scoliose onder controle te houden. Tanja is een alround oefentherapeut met passie voor haar vak. U bent bij haar in goede handen ook voor nek-schouder en rugklachten waar zij met haar kennis veel kijk op heeft.

José Cromheecke

Therapeut
Jose is gespecialiseerd in chronische pijn klachten en als slaapoefentherapeut. Zij volgt hiervoor cusussen en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen. Heeft u chronische pijn, dan komen slaapproblemen al snel om de hoek kijken. Jose leert u omgaan met uw pijn en maakt u bewust en leert u hoe u ondanks pijn toch kunt ontspannen en slapen. Jose heeft ook veel ervaring met heup- en knieklachten en kan u voor en na de operatie revalideren om u weer op de been te helpen. Naast dit alles is zij ook ervaren in het verlichten van hoofdpijn en nek- schouderklachten. Jose heeft liefde voor haar werk als oefentherapeut en heeft al meer als 30 jaar ervaring.

Onze missie

Persoonlijke aandacht voor u. Door de kleinschaligheid van onze praktijk zijn wij instaat om u tijd en aandacht te geven die u nodig hebt om te herstellen van uw pijn of klachten. Uw hulpvraag staat centraal. Onze praktijk biedt een veilige omgeving waarbij u tijdens de behandelingen inzicht krijgt in uw klachten en ontwikkelt u vaardigheden om zelf uw klachten te kunnen beheersen of op te lossen.