Slaaptherapie

Hoewel we bijna een derde van ons leven slapen, denken we er meestal niet over na. Goed slapen is net zo belangrijk als gezond eten en regelmatig bewegen.

Maar liefst 10 procent van alle volwassenen lijdt aan chronische slapeloosheid. Veel lichamelijke en geestelijke klachten komen voort uit slecht slapen. Vaak wordt er medicatie voorgeschreven of krijgt u adviezen maar nu kunt u zelf er iets aan gaan doen!

Jose, tanja en Adri hebben zich gespecialiseerd in “het slapen“.  Zij hebben cusussen gevolgd  en zich getraind, om u te leren doorslapen. Zij leren u op eigen kracht beter slapen.

Kinderen kunnen uw nachtrust ook behoorlijk in de war brengen door vaak wakker te zijn of ze kunnen moeilijk in slaap komen. Ook hiervoor zijn vele oefeningen en tips om u verder te helpen.  Als kinderslaapspecialist kunnen wij u op weg helpen.

De therapie geeft u informatie over het slapen en het doorbreken van verkeerde slaapgewoontes en slaapbelemmerde gedachten. U leert ontspanningstechnieken waarbij u dieper in slaap komt. Er worden verschillende ontspanningstechnieken geoefend zodat u de mogelijkheid hebt om die manier te kiezen die bij u past.

De methode is wetenschappelijk onderbouwd. Geleidelijk aan zult u merken dat u dieper en langer slaapt.

Stop met het tellen van schapen….wij leren u beter slapen!!